Resultats de l’enquesta “El social media manager a l’administració: dinamitzadors digitals de servei públic

 

Hem volgut conèixer quin és l’estat de situació a data d’avui sobre les Administracions Públiques i les xarxes socials.

Tenen presència a la xarxa les administracions públiques? Fan ús de les xarxes socials les administracions? Com ho gestionen? Existeix la figura del Community Manager a l’administració pública?

I els ciutadans, què en pensen? Interactuen els ciutadans amb les administracions públiques a través de nous canals de comunicació? Volen els ciutadans comunicar-se amb l’administració a través de les xarxes socials? I si ho fan,  n’estan contents?

A partir de dos qüestionaris (un a ciutadania en general i un altre específic per a treballadors de l’administració pública) hem recollit dades i opinions d’interès. En aquest document te’n mostrem els resultats.

Tota la Informació del projecte

El projecte

El projecte comença en el marc del Màster de Dinamització de la Societat de la Informació i la Comunicació, amb l’objectiu de recollir informació sobre l’estat de la qüestió entorn a les xarxes socials i les administracions. Ara, la iniciativa creix: formació en xarxes socials i gestió de plans de comunicació a la xarxa per administracions públiques,  desenvolupament de projectes, assessorament i consultories, publicacions i molt més.

Responsables

Un projecte que compta amb l’experiència de dinamitzadores digitals, amb experiència en comunicació digital dins el sector públic i privat.

Més informació

projectes@ciberteka.net